Събитие Meet & Code: Роботоландия

Може би сте чували за C-3PO и BB8, но ако искате да научите повече за роботите и какво могат да правят те, а дори и да опитате да сами да програмирате части от такъв, заповядайте на събитието, организирано от Международна компютърна академия IT STEP.

По време на събитието ще надникнете в миналото и ще разберете как са изглеждали първите роботи, а след това ще се запознаете със съвременни модели на робота Alpha.
По време на вашето посещение ще ви разкажат как работят и „мислят“ роботите. Ще разгледате няколко примера за роботи и с какво се различават те от компютрите.
След това ще имате възможност да използвате платки и ще свържете първите си части в проект с помощта на код, който ще напишем заедно от нулата.

Заповядайте на 21 октомври от 15 ч. в Международна компютърна академия IT STEP на бул. Ал. Стамболийски 55.


Събитие Meet & Code: Да си направим роботче за 1 час

Роботите вече са навсякъде около нас. Те не са просто играчки, но сглобяването на някои модели може да бъде като детска игра. Международна компютърна академия IT STEP ви предлага в рамките на час да се запознаете с невероятните възможности на OSOYOO робота-кола, който има wi-fi и bluetooth приемник. Заедно в екип с други деца и с помощта на преподаватели, ще сглобите колата-робот и ще изпробвате някои от нейните основни функции.

Събитието ще се проведе от 10 ч. в сградата на Международна компютърна академия IT STEP на бул. Александър Стамболийски 55.

Важно: Събитието е подходящо за деца между 10-14 години!


 

 

 

 
valid xhtml valid css