Нашата МИСИЯ


 

Торти „ЕФИ“ създава своите висококачествени продукти със специални грижи и внимание към всяка съставка. Освен че сладките ни изкушения се приготвят единствено с подбрани продукти, ние не използваме консерванти, подсладители, подобрители, стабилизатори и заместители в изделията си, защото вършим работата си майсторски и с любов!

Наша съпътстваща цел е и грижата за околната среда. Ние вярваме, че когато тя е пазена от нас, тя ще дава своите най-добри продукти. Затова енергията, която използваме, е възобновяема и енергоспестяваща и не вреди на околната среда! По този начин запазваме естествения екологичен баланс на България, като допринасяме за по-доброто бъдеще за нас и децата ни!

 

Как го постигаме


 

В производствения процес се използват само първокачествени продукти – яйца, мляко и рафинирана захар. Нещо повече, нашите сладки изкушения се приготвят ръчно, като така се спазват още по-стриктно всички стандарти, които са неизменна част от нашата ежедневна грижа за Вас и мисията ни да поглезим и най-капризните си клиенти.

 

Кои сме ниеНие сме изпитан екип, ошлайфал най-големите тънкости в сладкарската сфера, благодарение на дългогодишния опит. Нашата задача е да предоставяме на клиентите си разнообразие с богат асортимент от продукти, които успяваме да съчетаем по обаятелен начин за всеки повод, като своевременно не пропускаме да се съобразяваме и следваме стриктно всеки един детайл на клиентските представи и желания за краен продукт.

Екипът ни работи подобно на добре смазана машина. След зададените от Вас изисквания, ние обсъждаме заедно възможно най-акуратното до Вашите представи осъществяване, а след това организираме най-краткосрочния вариант за неговото изпълнение.

Нашият екип е доказан професионално с помощта на своите качества, като педантичност, отдаденост, бързина и фантазия и поднася своите благодарности на своите бивши, настоящи и бъдещи партньори като Happy, Фантастико, Ниагара, които са спомогнали за популяризирането и израстването на нашия бизнес.

Продуктите ни може да откриете в множество търговски вериги под формата на пакетирани сладкарски изделия със специален стикер. Нещо повече, тортите ЕФИ се предлагат в много ресторанти, сладкарници и хотелски комплекси.

 


 

 

 

 

 

 
valid xhtml valid css