ЯБЪЛКОВ ПАЙ


Макар да не съдържа в себе си шоколад, този сладкиш е харесван по цял свят дори от най-върлите привърженици на какаото. Защо ли? Сега ще опитаме да Ви обясним.

Каква е първата асоциация, която изплува в съзнанието Ви, когато чуете ябълков пай? Парченца карамелизирана ябълка, ароматно масло, дъх на канела... и всички те, обвити в пухкаво, изпечено до златисто тесто? Ако Вашата асоциация съвпада с нашата, то трябва да Ви съобщим, че предлагаме уникалния вкус на ябълковия пай точно такъв, какъвто го описахме.

Поръчайте този пай по традиционна рецепта, приготвен от нашите сладкари-виртуози! Любовта към ябълковия пай няма как да бъде потисната, защото тя е от онези любови, които не могат да бъдат сдържани! Никога, от никого.

 


 

 
valid xhtml valid css