ЕКЛЕРОВА ТОРТА


„ ...Ще ядем, ще ядем, чудна торта с крем“ – така се пееше в една песничка, посветена на рождения ден, и ние смятаме, че е написана точно за еклеровата торта!

Еклерът е класически десерт, познат от витрините на сладкарниците във Франция още през XIX в., и любим на всеки, който обича изобилие от крем в обвивка от шприцовано парено тесто!

Никой, обаче, не може да го приюти така успешно в еклерово изкушение така, както ние. Нашата еклерова сладост изобилства от два вида крем – ванилов и шоколадов – затова тя е Божествена и нищо не й липсва. Ванилията и шоколадът жадуват един за друг и се съюзяват под меката като захарен памук обвивка на еклера, а те намират убежище в море от още повече крем, карайки Ви да копнеете настървено за всяка следваща хапка!

Този неразривен съюз от вкусове се харесва на малки и големи, пренася ни в непорочността на най-хубавата част от живота на всички нас – детството, а освен това е и перфектният десерт, както за лежерния слънчев следобед на верандата на вилата, така и за фирменото парти на Вашето работно място!

 

 

 
valid xhtml valid css