За нас

Нашата МИСИЯ:

Да не използуваме: консерванти, подсладители, подобрители, пълнители, стабилизатори,  заместители и всякаква вредна химия в продуктите си! Да купуваме качествени стоки от БЪЛГАРСКИ производители! Да ползуваме възобновяеми и енергоспестяващи източници!
Да пазим България чиста, за нас и децата ни!

 

 

 

"Торти ЕФИ" е създател и производител на оригиналната Френска селска торта .Тя се изработва ръчно, на което се дължи неповторимият и вкус.

 

Продукта е от 2003 година на нашият пазар и е добре познат на клиенти, познавачи и ценители.Балансираната комбинация от мед и карамел, богато  допълнена с орехови ядки е повод тя да печели все повече почитатели.

 

Основен приоритет на фирмата е използуването на чисти природни продукти.

В десертите ни не се добавят  подсладители и консерванти.

 

В производственият процес се използуват само истински яйца, мед,  мляко и рафинирана захар. Това е част от нашата ежедневна грижа за вас.

 

Разработили сме богата гама от домашни торти и сладкиши.

Имаме внедрена НАССР система, в ход са проекти за използуване на природна енергия, които да обхванат цялото производство - те включват използване на слънчеви колектори и термопомпени инсталации.

 

Наша продукция може да намерите в магазините за хранителни стоки и търговските вериги под формата на пакетирани сладкарски изделия.

 

Тортите "ЕФИ"  се предлагат в много ресторанти, кафе сладкарници и хотелски комплекси.

 

Поръчайте  вашата празнична торта за семейният ви празник, фирмено парти или рожден ден!

 


 
valid xhtml valid css